Van Entertainment tot audiobewerking. Alles onder één dak!

“Opzoek naar een dj en/of artiest? Licht en geluid om uw feest compleet te maken?”

Over Vertech Services

Bij Vertech Services bent u aan het juiste adres voor uw entertainment, licht- en geluid en audiobewerking. Door onze jarenlange ervaring op alle vlakken kunnen we u een totaaloplossing aanbieden als het gaat om evenementen en professionele opnamen voor bijvoorbeeld vocaal, instrumentaal en reclame/voice-over.

Vertech Services staat al jaren bekend om zijn deskundige blik als het gaat om de verzorging van techniek en entertainment op allerlei evenementen. U moet dan denken aan bedrijfsevenementen, bruiloften, sportevenementen en gezelligheidsevenementen. Voor al deze takken bent u bij Vertech Services op het juiste adres. Door onze uitgebreide materiaalvoorraad kunnen wij uw evenement op een goede manier tot leven brengen als het gaat om audiovisuele beleving.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Deze lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Vertech Services? Neem dan contact met ons op.

Diensten

Discoshow’s & Entertainment

Opzoek naar een dj en/of artiest? Licht en geluid om uw feest compleet te maken? Wij helpen u graag! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goede informatie bieden over verschillende dj’s, artiesten en volledig verzorgde shows.

Met onze kennis weten wij als geen ander een goede sfeer neer te zetten! Of het nu gaat om 50 of 500 gasten, van standaard discoshow tot themafeest, niets is voor ons te gek. Door te werken met dj’s en artiesten die veel ervaring hebben, kunnen we een fantastisch feest garanderen waar nog lang over nagepraat zal worden! Met een uitgebreide collectie titels, kunnen uw gasten voor en gedurende het feest verzoekjes indienen. Dit kan bestaan uit allerlei soorten muziek. Denk bijvoorbeeld eens aan: jaren 80 en 90, foute disco, rock ballads, eigentijdse top 40, house en Nederlandstalige muziek!

Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Verhuur & Installatie

Licht- en geluidsinstallatie huren voor uw feest, borrel, product lancering, presentatie, beurs of ander evenement dat kan bij Vertech Services! Door te werken met een uitgebreid assortiment gevuld met hoogwaardige producten kunnen we u altijd een passende oplossing bieden.

Ook vaste installaties worden tot in de puntjes verzorgd door ons. Denkend aan een bedrijfshal of productielijn waarbij muziek (lees arbeidsvitaminen) een must is! Een presentatie waarbij iedere spreker goed verstaanbaar is en direct kan inpluggen op beamers en plasmaschermen. Ook hiervoor bieden we passend maatwerk om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Audiobewerking

Vertech Services beschikt over een eigen home studio met een zeer goede akoestiek! Hier verzorgen we opnames van zowel voice-over, solo zang en diverse instrumenten. Een muziekstuk aanpassen, bewerken en mixen is hier geen probleem. Liever een opname op locatie? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de vriendelijke tarieven van deze opname studio.

Vertech Services | 0499-216079 | Son en Breugel

Contact

2 + 2 = ?